Reparatie onderhoud

Een lekkende kraan, een kapot deurslot of een schakelaar die aan vervanging toe is? Floor Retail Services zal het probleem oplossen. Vandaag als het moet, morgen als het kan. Voor een vaste prijs, ongeacht het type reparatie. Een defect is behoorlijk vervelend,
voor u en uw huurder. 

Bewoners willen snel geholpen worden en niet herhaaldelijk hoeven te vragen wanneer iets vervangen wordt. Floor Retail Services zorgt ervoor dat onderhoud snel wordt uitgevoerd. Wij nemen altijd dezelfde dag nog contact op met de bewoner om een afspraak te maken voor herstel. Floor Retail Services is 24/7 bereikbaar. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten op een oplossing. We begrijpen dat de huurder niet zit te wachten op een defect. Bij aanmelding wordt direct een geschikte specialist geregeld en komt op een voor de huurder geschikt moment. Negen van de tien keer lost hij het probleem de eerste keer op. 

Alle gemak onder
één dak

Dit betekent dat het complete proces, van aanname van het reparatieverzoek tot en met de uitvoering, uiterst nauwkeurig uitgewerkt moet zijn. Dat geldt ook voor de facturatie. Daarom maakt Floor Retail Services gebruik van een gespecialiseerd en op onze werkwijze afgestemd softwarepakket.

Floor Retail Services biedt diensten aan voor...

Handyman

Voor bepaalde diensten is niet altijd expertise nodig, maar wel mankracht. Geen klus is ons te gek.

Reparatie onderhoud

Een lekkende kraan, een kapot deurslot of een schakelaar die aan vervanging toe is?

Servicemonteur

Wij helpen u met alle kleine klussen in en om het vastgoed, zoals kleine reparaties etc.

Sloop en demontage

Demontage en strippen van kantoren, winkels en woningen behoort tot onze expertise.