Disclaimer
Op het gebruik van deze website (www.floor-retail.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarde van toepassing. Door gebruikt te maken van deze website, wordt jij geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en hiermee te hebben ingestemd.

Informatie op onze website

Floor Retail Services streeft ernaar om op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Deze informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen onjuistheden en onvolledigheden in deze informatie voorkomen. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.
Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Floor Retail Services behoudt zich het recht om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud van de site te wijzigen. Functioneren van onze website

Floor Retail Services aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de website. Evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Hyperlinks
Op onze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Floor Retail Services heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Floor Retail Services aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.