Vastgoedonderhoud
Alkmaar

Goed vastgoedonderhoud is de sleutel tot een succesvolle toekomst. Dit zorgt ervoor dat voor de toekomst uw kapitaal goed wordt onderhouden en behouden. Floor Retail Services is uw partner voor vastgoedonderhoud in regio Alkmaar.

Wij bieden een breed scala aan diensten aan voor retail, winkels, warenhuizen, zorginstellingen, woningcorporaties, andere bedrijf gerelateerde panden en monumentale panden. Onze ervaren professionals zorgen ervoor dat uw vastgoed in topconditie blijft. Dit is essentieel voor de waardebehoud en de continuïteit van uw bedrijf.

Totaaloplossing

Floor Retail Services is een bedrijf met een sterke focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Onze medewerkers zijn vakkundig en hebben een gerelateerde opleiding gevolgd en leveren gedegen vastgoedonderhoud in Alkmaar. We werken met duurzame producten en leveren altijd maatwerk dat aan uw behoeften voldoet. Ons doel is om uw vastgoed in topconditie te houden, zodat u zich kunt concentreren op uw core business.

Floor Retail Services is uw partner voor alles wat met vastgoed te maken heeft. Wij bieden een breed scala aan diensten aan in Alkmaar, van vastgoedonderhoud tot facilitaire diensten, projectmanagement, bouw, verbouw en bouwsupport. Ons vakkundige personeel regelt alles van a tot z, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Floor Retail Services biedt diensten aan voor...

Handyman

Voor bepaalde diensten is niet altijd expertise nodig, maar wel mankracht. Geen klus is ons te gek.

Reparatie onderhoud

Een lekkende kraan, een kapot deurslot of een schakelaar die aan vervanging toe is?

Servicemonteur

Wij helpen u met alle kleine klussen in en om het vastgoed, zoals kleine reparaties etc.

Sloop en demontage

Demontage en strippen van kantoren, winkels en woningen behoort tot onze expertise.