Handyman

Flexibele en snelle omruil die past bij onze vakmensen. Floor Retail Services komt wanneer u ons nodig heeft. Voor iets. Het maakt niet uit hoe lang. Daar zorgen wij voor. Zodat u uw dagelijkse werkzaamheden ongestoord kunt voortzetten.

Voor bepaalde diensten is niet altijd expertise nodig, maar wel mankracht. Heeft u hulp nodig? Onze Handymans staan ​​altijd voor u klaar. Of het nu gaat om het verwijderen van kabels, het plaatsen van naambordjes of het aansluiten van elektrische apparatuur. Geen klus is ons te gek. Soms heeft u hulp nodig, maar die is niet altijd voorhanden. Floor Retail Services begrijpt dat. Daarom staan onze vakmensen voor u klaar. Zij hebben een breed scala aan expertise en zorgen ervoor dat de klus de aandacht krijgt die het verdien.

Alle gemak onder
één dak

Dit betekent dat het complete proces, van aanname van het reparatieverzoek tot en met de uitvoering, uiterst nauwkeurig uitgewerkt moet zijn. Dat geldt ook voor de facturatie. Daarom maakt Floor Retail Services gebruik van een gespecialiseerd en op onze werkwijze afgestemd softwarepakket.

Floor Retail Services biedt diensten aan voor...

Handyman

Voor bepaalde diensten is niet altijd expertise nodig, maar wel mankracht. Geen klus is ons te gek.

Reparatie onderhoud

Een lekkende kraan, een kapot deurslot of een schakelaar die aan vervanging toe is?

Servicemonteur

Wij helpen u met alle kleine klussen in en om het vastgoed, zoals kleine reparaties etc.

Sloop en demontage

Demontage en strippen van kantoren, winkels en woningen behoort tot onze expertise.