Vastgoedbeheer

Van verhuurmakelaars tot onderwijsinstellingen, kinderopvang of winkelketens. Floor Retail Services kan alle beheerders van commercieel en residentieel vastgoed ontdoen van licht technisch onderhoud en reparatie. Floor Retail Services kunt het allemaal voor u regelen. Of het nu gaat om een defect toilet, een kapot deurslot of het vervangen van een schakelaar. Wij zorgen ervoor dat uw gebouw vrij is van gebreken.

Heeft u vastgoedonderhoud nodig? Floor Retail Services kan met behulp van multi-specialistische in-house monteurs snel schakelen en altijd de oplossing bieden die u nodig heeft. Geen verschillende partijen meer, maar één loket voor al uw zorgen. Eén melding en we lossen het op. Morgen als het kan. Indien nodig vandaag. Maar altijd binnen vijf dagen.

Alle gemak onder
één dak

Dit betekent dat het complete proces, van aanname van het reparatieverzoek tot en met de uitvoering, uiterst nauwkeurig uitgewerkt moet zijn. Dat geldt ook voor de facturatie. Daarom maakt Floor Retail Services gebruik van een gespecialiseerd en op onze werkwijze afgestemd softwarepakket.

Floor Retail Services doet onderhoud voor...

Detailhandel

Het verlengstuk van uw corporatie voor onderhoud in een bewoonde omgeving.

Woningcorporaties

Onderhoud in de gebouwde omgeving is veelzijdig.

Zorginstellingen

Wij ontzorgen u geheel op het gebied van onderhoud in de zorginstellingen.

Vastgoedbeheer

Van verhuurmakelaars tot onderwijsinstellingen, kinderopvang of winkelketens.